‘GÜVENİYORUZ'

‘GÜVENİYORUZ

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, Diyarbakır B.B. maçında galibiyet istediklerini belirterek, teknik heyet ve futbolculara sonuna kadar güvendiklerini ifade etti.

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, haftasonu İnegöl’de ağırlayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ORTAK OLDUĞUMUZ 57 PUAN VAR

Dün Mesudiye sahasında yapılan antrenman esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Eşref Güç, “Diyarbakır maçı da önemli maçlarımızdan bir tanesi. Diyarbakır takımının şuan durumu altlarda gibi gözüküyor ama 1 maçı eksik. Ankaragücü ile erteleme maçları var. Ankaragücü’nün kendi sahasında oynayacaklar ama o maçı aldıkları zaman Play-Off şansını zorlayacaklar bence. Onlar için önemli maç ama bizim için daha önemli bir maç. Çünkü bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Puan kaybı yaşamamamız lazım. Bu hafta zaten deplasmanda BUGSAŞ ile berabere kaldık. Bazı İnegöl halkından; ‘Nasıl BUGSAŞ’ı yenemedik?’ diye sorular alıyoruz. Bu ligde kolay takım yok. Neyin ne olacağı belli değil. Daha önümüzde 19 hafta ve alınabilecek, ortak olduğumuz 57 puan var. Bu hafta da öyle bir maç oynayacağız. İnşallah burada rahat yeneriz. Bizim en büyük sıkıntımız, bilindiği gibi sakatlığı bulunan Raif’e dayanıyor. Eksiklerimiz falan diyoruz. Kulübe zenginliğimiz yok gibi gözüküyor, ama sonuçta hepsi İnegölsporlu futbolcular. Aslan gibi hepsi birer cevher. İnşallah bu hafta çocuklar Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u kendi sahamızda yenmek için ellerinden geleni yapacak. Biz teknik kadroya, çocuklara güveniyoruz. Biz de yöneticiler olarak onlara bütün imkânları sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

BAŞARI OLACAKSA TARAFTARLA OLACAK

Taraftarlara da seslenen Güç, “Bandırma maçında 12 bin lira ceza yedik. Bir kısmı küfürden bir kısmı torpil gibi yanıcı maddelerden. Lütfen taraftarlarımız sağduyulu olsunlar. İnegölspor’umuzu zor duruma düşürmesinler. İnegölspor’un 1 lirası 2 lirası değerli. Kolay değil. Bir hedef olan yerde para da önemli. Bedava paralar vermeyelim. Ondan daha ziyade centilmen taraftar olalım. Şimdiye kadar çok iyi desteklediler. Ufak tefek arızalar tabi olacaktır. Bundan sonra da İnegölspor’u desteklemelerini istiyoruz. Yani eğer başarı olacaksa, taraftarla olacak. Ligin sonunda inşallah bunun mükâfatını alırız. Ben İnegöl halkına ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta 3 puanla Diyarbakır takımını uğurlarız” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22